מתכון

מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי

מרץ 2020
3 דירוגים
מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום
מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום

את הלחמניות הגאוניות האלה מכינים ב-5 דקות ללא התפחה או מאמץ מיוחד. אחר כך הופכים אותן לכריכונים וממלאים במה שמתחשק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים מעט.

2

קולים זרעי כמון במחבת ללא שמן, עד שהם מעלים ניחוח.

3

מערבבים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק רך על ידי מעיכת החומרים בין האצבעות. אם הבצק קשה, מוסיפים עוד מעט רוויון.

4

מקמחים מעט את הידיים ומגלגלים חופנים מהבצק. מועכים לדסקיות עבות ומניחים בתבנית. לא להיבהל אם הבצק נסדק מעט.

5

אופים 20 דקות עד שזהוב.