מתכון

מג'דרה תפוחי אדמה

ינואר 2016
מג'דרה תפוחי אדמה
מג'דרה תפוחי אדמה

במקום אורז או בורגול, נסו לשלב במג'דרה תפוחי אדמה. השידוך עם העדשים עובד נהדר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים במשך שעתיים את העדשים במים ומסננים (הממהרים יכולים לוותר על ההשריה).

מבשלים את המרכיבים

2

ממלאים סיר במים, מוסיפים את העדשים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה עד שהעדשים מתרככות (40-30 דקות). מסננים.

3

במקביל מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם בסיר מכוסה עם מים ו-2 כפות מלח עד שהם מתרככים (40-30 דקות). מסננים, מצננים וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.

מטגנים ומגישים

4

: מחממים שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית-נמוכה. מטגנים בצל 4 דקות עד השחמה. מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת. מגבירים את הלהבה ומוסיפים את תפוחי האדמה והעדשים. מתבלים בבהראט, מלח ופלפל ומטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב.