מתכון

מטבל גבינה כחולה

מטבל טעים, זריז ועז טעמים, שמשדרג כל פחמימה

מטבל גבינה כחולה של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
מטבל גבינה כחולה של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר

טעים להגיש עם בגט סלק וזרעי שומר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מועכים למשחה בקערה גבינה כחולה בעזרת מרית או כף.

2

מוסיפים שמנת חמוצה, גבינת מסקרפונה, מלח וקליפת לימון מגוררת ומערבבים היטב.

3

שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.