מתכון

מיניסטרה ורונזה

ינואר 2019
12 דירוגים
מיניסטרה ורונזה של שפית תמר כהן-צדק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
מיניסטרה ורונזה של שפית תמר כהן-צדק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

המיניסטרונה של ורונה. מרק סמיך וחורפי שמבוסס על שפע קטניות, בשונה משפע הירקות של המיניסטרונה הקלאסי

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתערובת קטניות

לתערובת קטניות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את הקטניות במים במשך לילה.

2

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בצל, גזר וסלרי עד שהם מזהיבים. מוסיפים שום ומערבבים. מוסיפים את הקטניות ומערבבים. מוסיפים מים בגובה שלושת רבעי הסיר, מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים כשעתיים. מתבלים במלח, פלפל, פטרוזיליה ומיץ לימון.

3

בהגשה מחלקים לקעריות מרק, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים פלפל.