מתכון

מנדיאנטים של כנאפה

3 דירוגים
  • מנדיאנטים של כנאפה של נוף עתאמנה אסמעיל ומיכל פינקלמן. צילום: דניאל לילה
    מנדיאנטים של כנאפה של נוף עתאמנה אסמעיל ומיכל פינקלמן. צילום: דניאל לילה
  • מנדיאנטים של כנאפה של נוף עתאמנה אסמעיל ומיכל פינקלמן. צילום: דניאל לילה
    מנדיאנטים של כנאפה של נוף עתאמנה אסמעיל ומיכל פינקלמן. צילום: דניאל לילה

שילוב בין קדאיף מטוגן למטבעות שוקולד, שיוצר שני צדדים לכל מטבע וגם שילוב מרקמים מוצלח וטעים

לרביבה היו תמיד שקיות יפות עם מנדיאנטים משובצים בפירות יבשים. אהבתי מאוד את הצורה שלהם – סימטרית, מינימליסטית ואסתטית.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת על להבה בינונית־נמוכה. מוסיפים חמאה מזוקקת וקדאיף ומערבבים כל הזמן עד שהן מזהיבות בצורה אחידה (חשוב לא לעבוד על להבה גבוהה - הקדאיף יישרפו). מסירים מהאש ומפזרים מיד את הקדאיף הקלויות על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי שומן.

2

ממיסים את השוקולד ומעבירים לשקית זילוף. מזלפים על הקדאיף מטבעות בקוטר 4 ס"מ, ממתינים מעט להתייצבות ומפזרים את התוספות שרוצים מעל. אין צורך לסדר עיגולי קדאיף - הם פשוט ייצמדו לשוקולד כשהוא יתקשה. מעבירים למקרר או נותנים למטבעות להתייצב בחוץ ביום קריר.