מתכון

מרק כתום במאג

4 דירוגים
מרק כתום במאג של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטייליניג: קרן זהר-ברק
מרק כתום במאג של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטייליניג: קרן זהר-ברק

מרק כתום במאג עם פרמזן מגורר וקרוטונים מתובלים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים בסיר את הבצלים עם הסוכר והשמן. מוסיפים לסיר את המים, את הבטטות ואת הגזרים ומבשלים עד שהירקות מתרככים.

2

מוסיפים אגוז מוסקט ומלח, וטוחנים בבלנדר מוט את תכולת הסיר.

הגשה

3

יוצקים לספלים, ומגישים מיד עם קרוטונים וגבינת פרמזן מגוררת.