• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • מרקים
  • סופשבוע טעים
  • אפייה
  • יום העצמאות
  • עוד
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול

מרק ערמונים

מאת שפים מיה הופמן ויונתן גלעדי
פברואר 2019
מרק ערמונים של שפים מיה ויונתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
מרק ערמונים של שפים מיה ויונתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
מקודם

מרק חורפי, קרמי, עשיר ומחמם גוף ונפש

  • 6-8 מנות
  • שעה
  • קל
  • כשר
  • צמחוני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

הטיפ המושלם למנה מושלמת:
קרם פרש ביתי יהיה תמיד טעים יותר מקנוי, והוא פשוט להכנה: מניחים בבד חיתול שמנת חמוצה 27% ושמנת חמוצה 15% ביחס של 1:1. מסננים כשעתיים מנוזלים. שוקלים את כמות השמנת החמוצה ומוסיפים לה שמנת מתוקה ביחס של 1:1. מערבבים בקערה, מכסים היטב במגבת ומניחים במקום מוצל וקריר (לא מקרר). לאחר 4 ימים יש לכם קרם פרש.

מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים כרשות כדקה. מוסיפים את שאר הירקות והערמונים ומטגנים כ־2 דקות. מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות פלוס 5 ס"מ. מרתיחים, מקטינים את האש לבעבוע קל ומבשלים כחצי שעה.

2

טוחנים את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון. מוסיפים מלח, פלפל וקרם פרש וטוחנים שוב עד לקבלת מרקם אחיד.

3

בהגשה מוזגים את המרק לקעריות, מזלפים עוד מעט קרם פרש ומפזרים ערמונים קצוצים.


  • קל
  • כשר
  • צמחוני
  • מרקים
  • מתכונים לחורף
  • ערמונים
  • קרם פרש
  • לפת
  • מתכונים ממומנים
  • בישול זוגי
מצאתם טעות? כתבו לנו
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
עוד בנושא
מרק אפונה טרייה ותפוחי אדמה של שרי אנסקי | צילום: אלכס ליבק
מתכון
מרק אפונה טרייה ותפוחי אדמה
  • קל
  • כשר
  • צמחוני
קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל
מתכון
קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים
  • קל
  • כשר לפסח
  • מרק עוף
מרק עוף אדום של מזל מדהלה. צילום: מתן כץ.
מתכון
מרק עוף אדום תימני
  • קל
  • כשר
  • עוף
מרק בשר וירקות שורש של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל
מתכון
מרק בשר וירקות שורש
  • קל
  • כשר
  • בשר
אבקת מרק פטריות של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
מתכון
אבקת מרק טבעית
  • קל
  • כשר
  • טבעוני
מרק מיסו פטריות של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
מתכון
מרק מיסו פטריות
  • קל
  • כשר
  • טבעוני
מרק גזר של מורן בודניק. צילום: שני בריל. סטיילינג: ענת לבל.
מתכון
מרק גזר
  • קל
  • כשר
  • טבעוני
אש – מרק סלק פרסי עם אורז של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל. סטיילינג: עינב רייכנר
מתכון
אש – מרק סלק פרסי עם אורז
  • קל
  • כשר
  • טבעוני
מרק תרד, חובזה, שורש סלרי ואגסים של איילת לטוביץ'. צילום: שני בריל. סטיילינג: עינב רייכנר
מתכון
מרק תרד, חובזה, שורש סלרי ואגסים
  • קל
  • כשר
  • טבעוני

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
© כל הזכויות שמורות להשולחן תוכן קולינרי בע"מ (מקבוצת יובל סיגלר תקשורת) 2021
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!