מתכון

סביצ'ה פרואנית

אוקטובר 2019
2 דירוגים
סביצ'ה פרואנית של אסף דוקטור. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו
סביצ'ה פרואנית של אסף דוקטור. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו

בשביל רובנו סביצ'ה היא מעין סלט עם דגים נאים, אבל בפרו נוהגים לכבוש את הדג במיץ ליים או לימון

אפשר להשתמש בכל דג לבן שרוצים – דניס, לברק או בורי. אם אתם רוצים להתפנק, לכו על דגי ים כמו אינטיאס, לוקוס או פארידה.

מטבל שמנת חמוצה

משהו קורה לשמנת חמוצה כשטורפים אותה: היא מתרככת ומרקמה הופך קטיפתי יותר מכל יוגורט. אסף דוקטור מתבל שמנת טרופה במעט מלח וקליפת לימון מגוררת ומגיש אותה לצד סביצ'ה, צ'ילי קון קרנה או טאקוס ממולאים. אפשר גם להגיש אותה על תקן ראיטה לצד מאכלים חריפים ועזי טעם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטורטיות המטוגנות

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

כובשים את הדג

1

מניחים פרוסות דג בקערה ויוצקים עליהן מיץ ליים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים ל- 30 דקות למקרר.

בינתיים מטגנים טורטיות

2

מלהיטים מחבת עם שכבת שמן בגובה 2 ס"מ ומטגנים טורטיות בסבבים 4-3 דקות עד לפריכות. מעבירים לנייר סופג לצינון.

מרכיבים את המנה ומגישים

3

מערבבים את הדג עם יתר המרכיבים למעט הטורטיות ומתקנים תיבול.

4

מעבירים את הסביצ'ה לצלחת, מפזרים משולשי טורטייה מטוגנים ומגישים עם מטבל שמנת חמוצה.