מתכון

סלט חם של שומר מוקפץ עם גרגרי חומוס

4 דירוגים
סלט חם של שומר מוקפץ עם גרגרי חומוס של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר
סלט חם של שומר מוקפץ עם גרגרי חומוס של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר

מה שטוב לממרח החומוס (כמון, שום, פטרוזיליה ולימון) מצוין גם לתיבול גרגרי חומוס חמים

לקיצור תהליכים אפשר להשתמש בחומוס משומר או מוקפא. להקפצת טעמי האניס מוסיפים עלי טרגון או רשאד במקום הפטרוזיליה או לצידה.

גיוון: מחליפים את החומוס ב-½1 כוסות עדשים חומות מבושלות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקפיצים בצל ושומר במחבת גדולה עם שמן זית 8 דקות על להבה בינונית להזהבה.

2

מוסיפים גרגרי חומוס, שום, פלפלוני שיפקה ותבלינים ומבשלים יחד 3 דקות.

3

מסירים מהכיריים, מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים. מזלפים שמן זית ומיץ לימון, מפזרים סומאק ומגישים עם טחינה או יוגורט.