רוטב על בסיס מיץ קלמנטינות וערק מוסיף טוויסט רענן מעניין ומשדרג את הסלט הפשוט הזה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
לסלט
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב
1
מביאים לרתיחה בקלחת קטנה את כל המרכיבים למעט שמן זית. מכבים את הלהבה, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב עד שהוא נטמע. מצננים לטמפרטורת החדר.
מכינים את הסלט
2
מחממים שמן זית במחבת וצורבים בצל כ־3 דקות להשחמה.
3
מערבבים בקערה את כל הירקות, מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב. מפזרים אגוזי פקאן ומגישים.