מתכון

סלט כרוב ואבוקדו

ספטמבר 2019
3 דירוגים
כרוב. צילום: shutterstock
כרוב. צילום: shutterstock

אם רוצים שהכרוב יתרכך וייכבש קצת, משרים אותו ברוטב עד שעתיים לפני שמוסיפים את יתר החומרים

ek

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות בעזרת קולפן כרוב (קולפן רחב ומשונן שקונים בכ- 40 שקל בחנויות מתמחות לכלי מטבח). אם אין, אפשר להשתמש במנדולינה או לחתוך (בסבלנות) בעזרת סכין. מעבירים לקערה.

2

מוסיפים אבוקדו, כרישה ופלפל חריף.

3

מערבבים חומץ, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור בצנצנת לרוטב אחיד, יוצקים על הירקות ומגישים.