מתכון

סלט כרוב, טחינה וכוסמת קריספית

פברואר 2019
5 דירוגים
סלט כרוב, טחינה וכוסמת קריספית. צילום: דניאל לילה
סלט כרוב, טחינה וכוסמת קריספית. צילום: דניאל לילה

סלט כרוב תמים למראה עם טעם עוצמתי ומיוחד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לכוסמת קלויה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את הכוסמת ומסננים. מחממים תנור ל־150 מעלות. מניחים את הכוסמת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־30 דקות. מערבבים במהלך האפייה. לקראת סוף האפייה מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים ואופים עוד כ־10 דקות עד שהכוסמת יבשה וקריספית.

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל כוסמת קלויה.