מתכון

סלט כרוב, סלקים ותמרים

מרץ 2019
3 דירוגים
סלט כרוב, סלקים ותמרים של רותם ליברזון. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב
סלט כרוב, סלקים ותמרים של רותם ליברזון. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב

סלט מרענן ושונה עם נגיעה של חריף שפותחת את האף ועושה טוב בנשמה. רק זהירות על הבגדים הלבנים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל–200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

אופים את הסלקים עם הקליפה במשך כ–40 דקות עד לריכוך. מצננים.

3

מקלפים את הסלקים וחותכים לגפרורים בעובי 1 ס"מ.

4

בקערה גדולה מניחים את גפרורי הסלק ויתר המרכיבים ומערבבים היטב.

5

מתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים.