מתכון

סלט עדשים וצנוניות

אוגוסט 2020
סלט עדשים וצנוניות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: Sutterstock
סלט עדשים וצנוניות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: Sutterstock

החמצמצות של הלימון והמליחות של הפטה הולמות גם את העדשים בעלות המרקם הנימוח וגם את הצנוניות הקראנצ'יות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים עדשים בשפע מים רותחים 30-20 דקות עד שהן רכות אבל עדיין שומרות על צורתן. מסננים ושוטפים במים לצינון.

2

מערבבים את העדשים עם שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

3

לפני ההגשה מפזרים גבינה או טחינה מעל.