מתכון

סלט עוף בזרעי כוסברה וחלב קוקוס

מרץ 2020
3 דירוגים
סלט עוף בזרעי כוסברה וחלב קוקוסשל רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלט עוף בזרעי כוסברה וחלב קוקוסשל רינת צדוק. צילום: שני בריל

עוף אוהב הדרים ותבלינים בועטים, כאן צרבתי אותו בזרעי כוסברה והוספתי פומלה, כרובית, מלפפונים ורוטב חלב קוקוס

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

חזה עוף

לסלט

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים עוף

1

קולים גרגירי כוסברה במחבת יבשה וכותשים בעלי ומכתש. מצפים חזות עוף ב־2 כפות שמן זית, זרעי כוסברה כתושים, פלפל שחור, מלח וצ'ילי.

2

מחממים מחבת ברזל כבדה, יוצקים 2 כפות שמן זית וצורבים את חזות העוף 3 דקות מכל צד, עד שהם משחימים והופכים פריכים. מצננים ופורסים לפרוסות דקות.

מכינים סלט

3

חוצים את המלפפונים לאורכם ואז לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס"מ ומעבירים לקערה רחבה. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ופרוסות העוף. יוצקים מחצית מכמות הרוטב ומערבבים, טועמים ומוסיפים רוטב אם צריך. מפזרים מעט מלח ים ומגישים.

לרוטב

4

טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד וחלק טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. נשמר עד 4 ימים במקרר.