מתכון

סלט עשבי תיבול, תפוחים ושקדים

ספטמבר 2019
2 דירוגים
סלט עשבי תיבול, תפוחים ושקדים של מירי נגדי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
סלט עשבי תיבול, תפוחים ושקדים של מירי נגדי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

הסלט הזה הוא גרסה חגיגית ואלגנטית של הסבזי הפרסי - צלחת הירוקים המסורתית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת יבשה וקולים שקדים 3 דקות עד שהם מזהיבים.

2

שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד.

3

אפשר לקצוץ את החומרים כמה שעות לפני הארוחה ולשמור במקרר. בסמוך להגשה מתבלים ומערבבים.