מתכון

סלט קייל קיסר

אוקטובר 2019
1 דירוגים
סלט קייל קיסר של רותי רוסו
סלט קייל קיסר של רותי רוסו

לוקחים ירק על ומוסיפים לו את הרוטב הכי עשיר ולא צמחוני שיש. במקום אוכל לסוסים מתקבל סלט דקדנטי נהדר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב קיסר ממש מהיר

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הקרוטונים

1

שמים את חתיכות הלחם שבצעתם בקערה גדולה. זולפים עליהם את שמן הזית ומתבלים במלח. מערבבים בעדינות עם היד. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (160 מעלות) ואופים עד שהקרוטונים מקבלים צבע זהוב ויפה (בערך 20-15 דקות).

מכינים את הרוטב

2

שמים את כל החומרים בבלנדר (אפשר גם עם בלנדר יד טוב) וטוחנים ביחד. אם רוצים ומכירים את התהליך, אפשר לוותר על המיונז הקנוי ולהתחיל עם חלמון ולימון ויתר החומרים, ואז להוסיף שמן זית עדין בקילוח דק.

3

פורסים את הקייל לפרוסות דקיקות. שמים בקערה גדולה ומערבבים אותו עם רוטב הקיסר. מוסיפים את הקרוטונים ומקשטים עם מעט פרמזן.