מתכון

סלט שקדים ועשבי תיבול

סלט עשיר ומרענן עם שקדים ירוקים בעונתם או שקדים מושרים במים

פברואר 2019
סלט שקדים ועשבי תיבול של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלט שקדים ועשבי תיבול של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

צובטים מהמרציפן חתיכות קטנות.

2

שוטפים ומייבשים את כל הירוקים וקוצצים מחצית מכמותם (את שאר העלים משאירים שלמים). מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.

3

מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט, יוצקים את הרוטב ומערבבים.

למתכון להכנת לימון כבוש 

למתכון בסיסי להכנת מרציפן