מתכון

סלט תפוחי אדמה באיולי שום וחרדל

ינואר 2020
4 דירוגים
סלט תפוחי אדמה. צילום: shutterstock
סלט תפוחי אדמה. צילום: shutterstock

לאיולי שלי אני מוסיפה חרדל וחומץ בן יין, שמוציאים את המקסימום מתפוחי האדמה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאיולי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מבשלים תפוחי אדמה

1

מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים 30-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.

2

מסננים, מצננים מעט וקולפים. חותכים כל תפוח אדמה לרבעים או לקוביות גדולות.

מכינים איולי

3

טורפים חלמון, חרדל, שום, חומץ, מלח ופלפל בקערה עמוקה (או בצנצנת) בעזרת מטרפה ידנית עד לאיחוד החומרים. מוסיפים שמן בזרם ממש דק תוך כדי טריפה לקבלת אמולסיה במרקם של מיונז

מרכיבים את הסלט ומגישים

4

יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה החמימים, מפזרים בצל ועשבי תיבול, מערבבים ומגישים בטמפ’ החדר.