מתכון

סלט תפוחי אדמה וכרובית מטוגנים

דצמבר 2020
פריקסה טבעוני במילוי כרובית ותפוחי אדמה מטוגנים של מיכל וקסמן. צילום: שני בריל
פריקסה טבעוני במילוי כרובית ותפוחי אדמה מטוגנים של מיכל וקסמן. צילום: שני בריל

הסלט הזה נולד כמילוי לפריקסה טבעוני - אבל הוא יצטיין גם על כל שולחן מאזטים ובכל פיקניק

את הסלט מתבלים בקרם אריסה ולימונים כבושים – לחצו כאן למתכון.

להכנת פריקסה טבעוני – לחצו כאן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

בסיר לא גדול מחממים שמן זית ומטגנים את פרחי הכרובית עד השחמה. מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד השחמה ומוציאים גם אותם לצלחת מרופדת בנייר סופג

2

מערבבים בעדינות בקערה כרובית ותפוחי אדמה מטוגנים וקרם אריסה ולימונים כבושים וממליחים. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.