מתכון

סלסה צהובה עם פלפלים ותירס

אוגוסט 2020
סלסה תירס ופלפלים של רות אוליבר. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע.
סלסה תירס ופלפלים של רות אוליבר. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע.

סלט צבעוני שמתאים לכל ארוחה. הסלסה חביבה מאוד על ילדים, אם רק מוותרים על הפלפל החריף והטבסקו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשהים שעה. אם רוצים להכין מראש, שומרים את חומרי הרוטב בנפרד.

2

לפני ההגשה טועמים, מתקנים תיבול ואם יש צורך מוסיפים עוד לימון.

גיוון: אפשר להשתמש בתירס "גילי" מתוק. אל תשכחו לטעום ולתקן תיבול שיתאים למתיקותו המיוחדת.