מתכון

סלסה תירס ואבוקדו 

ממרח יפהפה וטעים שמשתמש בגרגרי תירס טריים ומתוקים. אם אין, אפשר להשתמש ב-3 כפות גרעיני תירס קפוא או משומר

9,950 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט תירס ואבוקדו של אורלי פלאי. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע
סלט תירס ואבוקדו של אורלי פלאי. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע

אפשר לשלב בסלט גם עגבניות שרי ועלים נוספים לפי הטעם.

 

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים תירס לרתיחה בסיר עם הרבה מים ומבשלים 10-5 דקות על להבה גבוהה עד שמוכן. מצננים ומגלפים את הגרגרים (לחילופין משתמשים בתירס קפוא או משומר).

2

מועכים את תוכן האבוקדו במזלג למחית גסה ומטפטפים מיץ לימון.

3

מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים טועמים ומתקנים תיבול.

4

מגישים עם טורטיות או חצאי פיתות קלויות.