מתכון

סלקים ולפתות בחמאה, מייפל וטרגון

פברואר 2020
3 דירוגים
סלקים ולפתות. צילום: shutterstock
סלקים ולפתות. צילום: shutterstock

המתיקות של המייפל והאניסיות של הטרגון מוסיפות תחכום ועומק לְירקות שלרוב נחשבים "עניים"

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מניחים את הסלקים והלפתות בתבנית פיירקס. יוצקים עליהם חמאה מומסת ומייפל ומפזרים טרגון, מלח ופלפל.

3

חותכים נייר אפייה לגודל התבנית ומניחים על הירקות. מכסים את התבנית כולה ברדיד אלומיניום לאטימה.

4

אופים 30 דקות ובודקים את מידת הריכוך: אם הירקות רכים, מסירים את רדיד האלומיניום וצולים עוד 10 דקות להזהבה. אם הירקות לא רכים, מכסים ואופים עוד 5 דקות ובודקים שוב.