מתכון

סנגריית הדרים חורפית

יולי 2019
2 דירוגים
סנגריית הדרים חורפית של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
סנגריית הדרים חורפית של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

את הסנגרייה ניתן להגיש קרה או חמה, ותרגישו חופשי לשחק עם מיצי ההדרים שאתם מוסיפים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים בסיר את היין הלבן, מיצי ההדרים, הקינמון, האניס והציפורן, מקטינים את האש לבינונית ומבשלים במשך 3-2 דקות.

2

מוסיפים בהדרגה את הסוכר, לפי הטעם.

3

מניחים את פרוסות ההדרים בכוסות ומוזגים את הסנגרייה.