מתכון

סקלופיני עוף בזיגוג טחינה וסויה

דצמבר 2015
סקלופיני עוף בזיגוג טחינה וסויה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דליה רוסו
סקלופיני עוף בזיגוג טחינה וסויה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דליה רוסו

מנה עיקרית עסיסית שמוציאה את המיטב מהעוף

גיוון: אם אין חומץ תפוחים אפשר להחליף בכל חומץ פשוט אחר.
אם אין שמן צ'ילי אפשר להחליף בצ'ילי טרי או מיובש טחון.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה:

לרוטב:

לטיגון:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

משרים את העוף:

1

מערבבים בקערה את חומרי המרינדה. מניחים בכלי אחסון עם נתחי העוף ומשרים עד לילה מראש.

מכינים את הרוטב:

2

ממיסים סוכר בחומץ. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

מטגנים ומגישים:

3

מחממים שמן במחבת ומזהיבים את נתחי העוף משני הצדדים. מניחים את הנתחים בעודם חמים על צלחת ההגשה ומזלפים עליהם מהרוטב. מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים עם אורז מאודה.