מתכון

סשימי לוקוס עם גספצ’ו אבטיח וגבינה בולגרית

דצמבר 2018
2 דירוגים
סשימי לוקוס עם גספצ'ו אבטיח וגבינה בולגרית של אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
סשימי לוקוס עם גספצ'ו אבטיח וגבינה בולגרית של אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

לוקוס הוא הבחירה המיטבית למנה הזו, שהדגש בה הוא על חומרי גלם מעולים, אבל כל דג לבן טרי אחר יעשה את העבודה

שפית אביבית פריאל משדכת את פרוסות הדג העבות (סשימי) לגספצ'ו הספרדי הצונן. כאן הוא מגיע בגרסה קלילה וקיצית – ללא לחם, ועם אבטיח שמוסיף לו המון טעם וצבע.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לגספצ'ו

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל מרכיבי הגספצ'ו במעבד מזון עד לקבלת מחית במרקם הרצוי (גסה או חלקה). מעבירים לכלי סגור ומשהים במקרר שעה לפחות.

2

מסדרים 4־5 פרוסות לוקוס בכל צלחת הגשה, מטפטפים עליהן מיץ לימון ומפזרים מלח אטלנטי. יוצקים את הגספצ'ו בין פרוסות הדג, מפוררים מעל גבינה בולגרית ומתבלים בפלפל שחור ובשמן זית. מקשטים בפלפל ירוק ובעלי כוסברה.