מתכון

עוגיות חמאת בוטנים וקמח שקדים

ינואר 2020
3 דירוגים
עוגיות חמאת בוטנים וקמח שקדים. צילום: shutterstock
עוגיות חמאת בוטנים וקמח שקדים. צילום: shutterstock

את עוגיות הבוטנים של פסח כולנו מכירים. כאן השילוב עם השקדים מעדן מעט את הטעמים הדומיננטיים של הבוטנים ומוסיף פריכות למרקם

גיוון: מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ’יפס.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבלים ביצים וחמאת בוטנים למרקם חלק ואחיד במיקסר.

3

מערבבים בקערה נפרדת קמח שקדים, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח. מוסיפים את החומרים היבשים לבלילת הביצים והבוטנים ומערבלים למרקם אחיד במיקסר.

4

יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר כ- 4 ס”מ ומסדרים בתבנית.

5

אופים כ- 10 דקות.

6

מייד בצאת העוגיות מהתנור מעבירים אותן לרשת צינון.