מתכון

עוגיות מייפל ופקאן

פברואר 2021
עוגיות מייפל ופקאן של נלי קרפנר. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)
עוגיות מייפל ופקאן של נלי קרפנר. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)

פצצות בריאות במסווה ערמומי של עוגיות קלות להכנה וטעימות להפליא

זה הזמן להזמין את הילדים למטבח — לגלגל לכדורים ולקשט בפקאנים. טבעונים, שימו לב: זה גם בשבילכם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקישוט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים שיבולת שועל, קמח כוסמין ופקאנים טחונים בקערה.

3

מערבבים שמן קוקוס, סירופ מייפל, תמצית וניל ומלח ים בקערה נפרדת. מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים היטב.

4

מגלגלים מהבצק 25 כדורים קטנים בידיים לחות ומניחים על נייר האפייה. מקשטים כל עוגייה באגוז פקאן.

5

אופים 20-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.