מתכון

עוגת קרם טירמיסו ללא אפייה

ינואר 2019
6 דירוגים
עוגת קרם טירמיסו ללא אפייה של מסעדת טיטו. צילום: שרית גופן
עוגת קרם טירמיסו ללא אפייה של מסעדת טיטו. צילום: שרית גופן

מסעדת טיטו מגישה מתכון לקינוח מושלם שלא צריך לאפות. חצי שעה הכנה וזה אצלכם בפה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טורפים את החלמונים יחד עם אבקת הסוכר במיקסר עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה.

2

מקפלים אל תוך התערובת את גבינת המסקרפונה עד קבלת תערובת אחידה – נמנעים מערבוב יתר.

3

מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים יחד עד קבלת קרם יציב.

4

מערבבים את האספרסו עם ליקר האמרטו, וטובלים את הבישקוטים בתערובת הקפה. מסדרים את הבישקוטים בשכבה אחת על תחתית הכלי.

5

יוצקים חצי מכמות הקרם על הבישקוטים ומיישרים בעזרת לקקן. מנחים מעל עוד שכבה של בישוקטים שנטבלו בקפה. מכסים בכמות הקרם שנותרה ומצננים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.