החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות על מצב טורבו.
2
משרים את הצימוקים במים רותחים לרבע שעה ומסננים.
3
מעבירים את התפוחים לקערה ומכסים במיץ תפוזים.
4
בקערה מערבבים את הקמחים, השקדים, האבקות והתבלינים.
5
מעבירים את הסוכר ושמן הזית לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים ל־3 דקות על מהירות נמוכה לאיחוד החומרים.
6
מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף למשך כ־2 דקות עד שהתערובת תופחת קלות.
7
יוצרים "חור" בקערת החומרים היבשים ומעבירים את תערובת החומרים הרטובים מהמיקסר פנימה. מערבבים רק עד לאיחוד.
8
מסננים את התפוחים ומעבירים עם הצימוקים ועם כוס מנוזל ההשריה לקערה עם התערובת. מערבבים שוב לאיחוד.
9
משמנים תבנית בקוטר 22 ס"מ עם שמן זית ומרפדים בנייר אפייה. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 35־40 דקות בתנור, עד שקיסם שדוקרים בעוגה יוצא לח. מוציאים מהתנור ומצננים.
10
בינתיים מחממים בסיר קטן את הדבש ביחד עם הליים והתימין. מזלפים על העוגה ומגישים.
יתרונות התנורים המתקדמים* של AEG
תצוגת LCD בהירה וברורה עם ממשק מגע ידידותי לקביעת הגדרות הבישול ולקבלת מידע על התקדמות הבישול והאפייה. הממשק מבטיח תוצאה מדויקת וטעימה יותר.
חיישן טמפרטורה מבטיח תוצאות צלייה ואפייה מדויקות כמו של שפים מקצועיים. באמצעות חיישן הטמפרטורה Food Probe המשולב בתנורי AEG תוכלו לקבוע ולדעת את הטמפרטורה המדויקת בתוך נתח הבשר או העוגה, והתנור ייכבה אוטומטית עם הגעתו לטמפרטורה שהוגדרה.
אדים יוצרים מנות טעימות, פריכות ובריאות יותר. שילוב אדים באפייה או בצלייה מונע התייבשות ומבטיח מנות עסיסיות מבפנים ופריכות מבחוץ. אדים הם סביבה המוליכה חום בצורה יעילה יותר (לעומת אוויר יבש כמו בתנורים הרגילים) והם שומרים על הערכים התזונתיים של האוכל שלנו.
*פונקציות בדגמים נבחרים