מתכון

פילה סלמון בקראסט של תרד ושקדים

3 דירוגים
פילה סלמון בקראסט של תרד ושקדים. צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר
פילה סלמון בקראסט של תרד ושקדים. צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר

הטעמים הולמים היטב את הסלמון לפחות כמו הצבע הירוק, שמעניק מראה מגרה במיוחד לגוון הוורדרד של הדג

גיוונים:
• מחליפים את התרד או חצי מהכמות שלו בבזיליקום.
• מחליפים את השקדים בצנוברים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לזילוף:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות. קוצצים עלי תרד ושקדים בעזרת סכין, במכתש ועלי או במעבד מזון בפולסים לקבלת פירורים ולא מחית.

2

מוסיפים את פירורי הלחם, שום, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים.

3

מהדקים רבע מכמות התערובת על כל פילה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4

אופים את הדגים 12 דקות עד שהמעטה פריך, אבל החלק הפנימי עדיין עסיסי מאוד. מגישים חם.