החומרים טבלת מידות ומשקלות
לאיולי ג'ינג'ר הדרים
אופן ההכנה
1
מניחים את פילה הסלמון בתבנית. יוצקים מעל שמן זית. יוצקים לתבנית גם את מיץ התפוזים, מוסיפים פרוסות ג'ינג'ר, סילאן, רוטב סויה, רוזמרין מלח ופלפל, מפזרים את פרוסות התפוז ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
לאיולי הדרים
2
מערבבים היטב את כל מרכיבי האיולי.
להגשה
3
מעבירים את נתח הדג האפוי לכלי הגשה מתאים, יוצקים מעל את מיצי הרוטב שבו התבשל הדג, ומסדרים את פרוסות התפוז והג'ינג'ר. לצד הדג מגישים בכלי נפרד את האיולי.