מתכון

פילה סלמון ברוטב הדרים עם איולי ג'ינג'ר

דצמבר 2018
2 דירוגים
פילה סלמון ברוטב הדרים עם איולי ג'ינג'ר הדרים של שף שמעון דהן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
פילה סלמון ברוטב הדרים עם איולי ג'ינג'ר הדרים של שף שמעון דהן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

סלמון בתנור הוא תמיד בחירה בטוחה לאירוח. מנה חגיגית ופשוטה להכנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאיולי ג'ינג'ר הדרים

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את פילה הסלמון בתבנית. יוצקים מעל שמן זית. יוצקים לתבנית גם את מיץ התפוזים, מוסיפים פרוסות ג'ינג'ר, סילאן, רוטב סויה, רוזמרין מלח ופלפל, מפזרים את פרוסות התפוז ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.

לאיולי הדרים

2

מערבבים היטב את כל מרכיבי האיולי.

להגשה

3

מעבירים את נתח הדג האפוי לכלי הגשה מתאים, יוצקים מעל את מיצי הרוטב שבו התבשל הדג, ומסדרים את פרוסות התפוז והג'ינג'ר. לצד הדג מגישים בכלי נפרד את האיולי.