מתכון

פלפלים חריפים ממולאים בקראסט שקדים, עשבי תיבול וטולום

מאי 2020
פלפלים חריפים בקראסט שקדים של הבנות אוהבות אוכל. צילום: דניאל לילה
פלפלים חריפים בקראסט שקדים של הבנות אוהבות אוכל. צילום: דניאל לילה

מנה יפהפייה לתחילת הארוחה - החריפות של הפלפלים והמליחות העדינה של הגבינה פותחים את התיאבון וסוללים את הדרך למנות הבאות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקראסט

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-250 מעלות, טוחנים עשבי תיבול, בצל ירוק, שום, מיץ לימון שמן זית מלח ופלפל במעבד מזון בכמה פולסים למחית אחידה. מוסיפים שקדים ומעבדים ב־2־3 פולסים למחית גרגירית.

2

מעבירים לקערה, מוסיפים פירורי לחם וגבינת טולום ומערבבים לאיחוד.

3

מניחים את חצאי הפלפלים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, ממלאים אותם בתערובת וצולים 6 דקות עד שהפלפלים מעט מתרככים והמעטה משחים.

4

מוציאים מהתנור, מזליפים שמן זית, מפזרים פרמזן ויוגורט כבשים ומגישים.