מתכון

פסטה עם ברזאולה ופסטו

משתמשים רק בברזאולה אמיתית מנתחי פילה בקר מיובשים באוויר (עדיף בהרבה על ברזאולה של סינטה. להשיג בקצביות ובמעדניות)

4,507 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2020
פסטה עם ברזאולה ופסטו . מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
פסטה עם ברזאולה ופסטו . מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.

2

בינתיים מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומקפיצים קלות את הברזאולה.

3

מוסיפים למחבת את הפסטה ופסטו ומערבבים.

4

מעבירים לקערות הגשה, מפזרים מעל גבינה ופירורי לחם מתובלים ומגישים.