מתכון

פסטה עם ברזאולה ופסטו

יוני 2020
פסטה עם ברזאולה ופסטו . מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
פסטה עם ברזאולה ופסטו . מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

משתמשים רק בברזאולה אמיתית מנתחי פילה בקר מיובשים באוויר (עדיף בהרבה על ברזאולה של סינטה. להשיג בקצביות ובמעדניות)

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.

2

בינתיים מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומקפיצים קלות את הברזאולה.

3

מוסיפים למחבת את הפסטה ופסטו ומערבבים.

4

מעבירים לקערות הגשה, מפזרים מעל גבינה ופירורי לחם מתובלים ומגישים.