מתכון

פסטרמה עגל חלב

2 דירוגים
פסטרמה עגל חלב. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
פסטרמה עגל חלב. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

פסטרמה עזת טעמים שכיף לאכול בסנדוויץ’ אבל גם להגיש פרוסה על צלחת חגיגית

דואה, תערובת התבלינים המצרית העשירה בגרגרי כוסברה וכמון, מעניקה לבשר ריח שקשה לעמוד בפניו.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מורחים את נתחי הבשר בתבלינים היבשים ומעסים אותם כ-2 דקות. מוסיפים שמן זית וממשיכים לעסות עוד כ-2 דקות.

2

מניחים בכלי סגור ומעבירים לקירור ל-4 ימים. יש להניח את הנתח על רשת בתוך הכלי או להפוך אותו פעם ב-24 שעות.

3

מאדים את גושי הבשר בכלי אידוי (רצוי מבמבוק) כ-25 דקות. מצננים ושומרים במקרר עד שבוע.