את הפטנט הגאוני הזה של מרתה סטיוארט אפשר ליישם כמעט על כל מנת פסטה – הפסטה סופגת את טעמי הרוטב ומסמיכה אותו בתמורה.
לאופן ההכנה המפורט – צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מסדרים יפה את כל המרכיבים, למעט מים וחמאה, בסיר גדול ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10־15 דקות, עד שהפסטה רכה. אם נשארים מים מסננים. מוסיפים חמאה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב דקה נוספת.
2
מפוררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים צ'ילי ועלים ירוקים ומגישים מיד.