גרגירי הפלפל האדום מחדדים טעמים, אבל אם אין לכם אפשר להחליף אותם בתועפות פלפל שחור.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממיסים חמאה במחבת כבדה, מוסיפים פרוסות ארטישוק וחצי כוס מים, ממליחים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ־10 דקות, עד שהארטישוקים מתחילים להתרכך. מסירים את הכיסוי ומבשלים עוד 3־4 דקות.
2
במקביל, מבשלים פפרדלה לפי הוראות היצרן ומסננים.
3
מוסיפים אגסים למחבת עם הארטישוקים ומגבירים את הלהבה לגבוהה. מבשלים 2 דקות ומוסיפים את הפפרדלה. מערבבים בעדינות, מעבירים לצלחות הגשה ובוזקים מעל גרגירי פלפל אדומים.