מתכון

פשטידת ברוקולי וגבינה

מאי 2019
7 דירוגים
פשטידת ברוקולי. shutterstock
פשטידת ברוקולי. shutterstock

מתכון לפשטידת ברוקולי חגיגית, מתוך ספרו הוותיק של קובי בר, "פשטידות"

מתכון לתבנית בגודל 35X10 ס"מ.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

2

חותכים את הברוקולי ושמים בקערה גדולה.

3

מוסיפים את החמאה המומסת, הגבינות, השמנת החמוצה, הביצים, הקמח והאגוז המוסקט ובוחשים היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים היטב.

4

משמנים את התבנית וזורים בתחתיתה את הסולת, יוצקים מעל את תערובת הברוקולי ואופים כ-50 דקות.

5

מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים את הקמח ובוחשים לתערובת אחידה. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב יסמיך. מתבלים באגוז מוסקט, במלח ובפלפל לפי הטעם.

6

יוצקים את הרוטב על הפשטידה החמה ומניחים 5 דקות לפני ההגשה.