מתכון לתבנית בגודל 35X10 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2
חותכים את הברוקולי ושמים בקערה גדולה.
3
מוסיפים את החמאה המומסת, הגבינות, השמנת החמוצה, הביצים, הקמח והאגוז המוסקט ובוחשים היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים היטב.
4
משמנים את התבנית וזורים בתחתיתה את הסולת, יוצקים מעל את תערובת הברוקולי ואופים כ-50 דקות.
5
מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים את הקמח ובוחשים לתערובת אחידה. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עד שהרוטב יסמיך. מתבלים באגוז מוסקט, במלח ובפלפל לפי הטעם.
6
יוצקים את הרוטב על הפשטידה החמה ומניחים 5 דקות לפני ההגשה.