מתכון

צ׳ילי קון קרנה

יוני 2017
2 דירוגים
צ׳ילי קון קרנה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צ׳ילי קון קרנה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

תבשיל שעועית סמיך ומהביל עם מעט בשר ועגבניות חמצמצות

במתכון הזה מוסיפים עוד שכבת טעמים וארומות מעושנות: נקניקיות בקר וחזה אווז. אפשר להחליף את הנקניקיות בכל נקניק מעושן ואת חזה האווז המעושן — בבייקון.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים בצל, גזר, סלרי ושום 5 דקות להזהבה קלה. מוסיפים בשר טחון ומטגנים 5 דקות תוך כדי שמפוררים אותו עם כף עץ עד שצבעו משתנה.

2

מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי-שעתיים או עד שהשעועית רכה מאוד.

3

מגישים עם כוסברה טרייה קצוצה, מעט שמנת חמוצה ופלפל חריף. שומרים 4 ימים במקרר.