מתכון

קארי עדשים ותפוחי אדמה

דצמבר 2019
6 דירוגים
קארי עדשים ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock
קארי עדשים ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock

זורקים את כל המרכיבים לסיר וכעבור שעה מקבלים נזיד שטעמו עדין למדי, והוא מתאים גם למי שלא משתגע על אוכל הודי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר את כל חומרי התבשיל. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שכל המרכיבים רכים מאוד. טועמים ומתקנים תיבול.

2

מגישים את התבשיל לצד פלחי לימון, עלי כוסברה, יוגורט ולאפה/טורטייה/ פיתה.