מתכון

קומפוט פירות עם ג'ינג'ר ולמון גראס

ספטמבר 2019
1 דירוגים
קומפוט פירות עם ג'ינג'ר ולמון גראס של מיכל מנדלסון. צילום: דניאל לילה. סגנון: דלית רוסו
קומפוט פירות עם ג'ינג'ר ולמון גראס של מיכל מנדלסון. צילום: דניאל לילה. סגנון: דלית רוסו

אם אתם מחפשים קינוח קליל, פרווה וטבעוני - הגעתם ליעד

בקומפוט של מיכל לא תמצאו פירות עייפים ודהויים. הם עוברים רק חליטה קצרה ולכן שומרים על מרקמם הנגיס וצבעם הבוהק. את הקומפוט מעשיר סירופ תבלינים, ששומר על רעננות המנה.

שימו לב הקומפוט דורש צינון של 6 שעות לפחות.

הצעת הגשה: מיכל מציעה להגיש את הקומפוט בכלים אישיים עם כדור גלידת וניל או סורבה קוקוס-לימון.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים מים, סוכר ותבלינים לרתיחה בסיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים לסירופ החם תפוחים ואגסים ומבשלים 5 דקות.

2

מצננים 30 דקות ומוסיפים אפרסמונים. מצננים את הסירופ לחלוטין.

3

מוסיפים קיווי, קרמבולה, ענבים ותותים.

4

מעבירים למקרר למשך 6 שעות לפחות. מגישים באותו יום.