מתכון

קוקו סבזי קישואים

ארוחת בוקר אהובה מהמטבח הפרסי. בקיץ הקוקו שלי מקבל חיזוק מקישואים שמעדנים את המרקם והופכים אותו לעסיסי

39,101 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
קוקו סבזי קישואים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
קוקו סבזי קישואים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתערובת

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל מרכיבי התערובת לתערובת אחידה. מתקנים תיבול.

2

מחממים שמן זית במחבת רחבה ויוצקים את התערובת. מכסים ומטגנים על אש בינונית 4־5 דקות עד שהתחתית יציבה. הופכים בזהירות על צלחת, מגלישים בחזרה למחבת ומטגנים את הצד השני 2־3 דקות. מגישים לצד שמנת חמוצה.