מתכון

קוקו סבזי קישואים

יוני 2019
7 דירוגים
קוקו סבזי קישואים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
קוקו סבזי קישואים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

ארוחת בוקר אהובה מהמטבח הפרסי. בקיץ הקוקו שלי מקבל חיזוק מקישואים שמעדנים את המרקם והופכים אותו לעסיסי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתערובת

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל מרכיבי התערובת לתערובת אחידה. מתקנים תיבול.

2

מחממים שמן זית במחבת רחבה ויוצקים את התערובת. מכסים ומטגנים על אש בינונית 4־5 דקות עד שהתחתית יציבה. הופכים בזהירות על צלחת, מגלישים בחזרה למחבת ומטגנים את הצד השני 2־3 דקות. מגישים לצד שמנת חמוצה.