מתכון

קייל בתבלינים ושום קונפי

2 דירוגים
קייל בתבלינים ושום קונפי של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר
קייל בתבלינים ושום קונפי של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר

עלי קייל מוקפצים בשמן זית, זרעי כמון שלמים, שום קונפי וקליפת לימון מגוררת ומקבלים תוספת מופלאה למנה העיקרית

לא מצאתם קייל? אפשר להכין את המנה גם עם מנגולד או תרד תורכי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם 3-2 כפות שמן זית ומניחים בה בעדינות כמה עלי קייל, זרעי כמון, שום וקליפת לימון. נותנים לתכולת המחבת לרחוש 2 דקות עד שהעלים מתכווצים מעט. הופכים את העלים בעדינות בעזרת מלקחיים (לא מערבבים ולא מקפיצים) ודוחפים אותם לצידי המחבת. מוסיפים עוד כמה עלים וחוזרים על הפעולה עד שמסיימים עם כל העלים.

2

מתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ לימון ומגישים מייד.