מתכון

קישואים צלויים ביוגורט – קוסא בג'וז ולבן

יולי 2019
1 דירוגים
קוסא בג'וז ולבן- קישואים צלויים ביוגורט של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
קוסא בג'וז ולבן- קישואים צלויים ביוגורט של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

החיבור בין קישואים ליוגורט קיים במנות רבות במטבח הלבנטיני. הסלט הקריר והמרענן הזה טעים אף יותר יום אחרי הכנתו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משמנים את הקישואים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מחממים מחבת ומטגנים את הקישואים על הצד החתוך עד שהם מזהיבים, הופכים ומטגנים את הצד השני להזהבה. לקראת סוף הטיגון מוסיפים מיץ לימון וקליפת לימון, מנענעים את המחבת לערבוב ומכבים את האש

2

מערבבים יוגורט עם אגוזים, נענע יבשה, שום ופלפל צ'ילי ומוזגים על הקישואים. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.