מתכון

קציצות כרובית ואפונה בקארי

דצמבר 2015
1 דירוגים
קציצות כרובית ואפונה בקארי. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קציצות כרובית ואפונה בקארי. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

האלו-גובי - תבשיל כרובית ותפוחי אדמה - עבר מתיחת פנים וקיבל עיצוב של קופטה הודית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מאדים את פרחי הכרובית בסיר עם מעט מים רותחים 3-2 דקות, אך דואגים שיישארו פריכים. מסננים היטב ומצננים מעט.

2

מעבירים למעבד מזון וטוחנים ב-6-5 פולסים לקבלת פירורים.

3

מעבירים את פירורי הכרובית לקערה ומוסיפים פירה תפוחי אדמה, אפונה, תבלינים, שום, ביצים ופירורי לחם. מערבבים היטב. אם התערובת נוזלית מדי, מוסיפים עוד פירורי לחם. מעבירים למקרר לחצי שעה להתייצבות.

4

מחממים מחבת רחבה על להבה בינונית ומשמנים מעט. יוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג פחוס ומטגנים 3-2 דקות מכל צד או עד שמזהיב.

5

מניחים על נייר סופג ומגישים חם או בטמפ' החדר.