מתכון

קציצות עוף בלימון פרסי

פברואר 2021
קציצות עוף בלימון פרסי של אביגאל כהן. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
קציצות עוף בלימון פרסי של אביגאל כהן. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

הלימון הפרסי עם הבצל והכורכום יוצרים תבשיל חמוץ בעל טעמים ומראה לא שגרתיים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות

1

מערבבים את חומרי הקציצות לתערובת אחידה. יוצרים קציצות עגולות בקוטר 4 ס"מ, מכסים ומקררים שעה.

2

מחממים שמן רדוד במחבת, מטגנים את הקציצות 4-3 דקות להזהבה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

מכינים את הרוטב ומבשלים

3

מטגנים בצל בסיר עם שמן 10-8 דקות להזהבה. מוסיפים לימונים פרסיים, כורכום, מלח, פלפל שחור ומים ומביאים לרתיחה.

4

מוסיפים את הקציצות לסיר הרוטב, מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה עד שהקציצות נצבעות בצהוב והרוטב מסמיך. אם צריך, מוסיפים עוד מים רותחים.