מתכון

קרם גזר וסומאק

פברואר 2020
2 דירוגים
קרם גזר וסומאק של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
קרם גזר וסומאק של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

הגזרים מבושלים בתוך המיץ של עצמם עד שהמיץ מתאדה לחלוטין והגזרים בוהקים מצבע כתום וממתיקות גזרית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים גזרים בסיר בינוני ויוצקים מיץ גזר עד לכיסוי. מבשלים ברתיחה מלאה כשעה עד שהמיץ מתאדה לחלוטין.

2

מוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון וטוחנים במוט ריסוק ידני או בבלנדר לקבלת פירה. למרקם קטיפתי אפשר גם להעביר דרך מסננת.

3

מעבירים לקערה, מפזרים סומאק ומגישים.