מתכון

קרם מסקרפונה-אספרסו וקרמל

יולי 2020
קרם מסקרפונה-אספרסו וקרמל
 של מיכל מוזס. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
קרם מסקרפונה-אספרסו וקרמל של מיכל מוזס. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

גרסת בזק לטירמיסו: מכינים קרם מסקרפונה בלי ביצים, שולחים למקרר ושוכחים ממנו עד הערב

שימו לב: הקרם זקוק ל-12-8 שעות קירור.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לעיטור (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מנפים פנימה אבקת סוכר ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.

2

מערבבים מסקרפונה ואספרסו במטרפה ידנית לקבלת מרקם אוורירי. מוסיפים קצפת בהדרגה בתנועות קיפול עדינות.

3

יוצקים שכבה של קרם לצנצנות (או קעריות) עד חצי הגובה. מפזרים שכבה של פירורי עוגיות ועליהם שכבה שנייה של קרם. מכסים ומאחסנים במקרר לכמה שעות, רצוי לילה, עד להתייצבות.

4

מעטרים בתלתלי שוקולד ועוגיות לוטוס ומגישים.


גיוון: מתבלים את האספרסו בקינמון או בהל.