מתכון

ראפ שווארמה אנטריקוט

פברואר 2020
9 דירוגים
ראפ שווארמה אנטריקוט
ראפ שווארמה אנטריקוט

הטורטייה, שהפכה לאוכל רחוב מעודכן בישראל, גורמת לנו להרגיש שאנחנו המצאנו אותה. אם כבר ישראלי, שיהיה עם שווארמה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים את הפלאנצ’ה ומשמנים.

2

משחימים בצל קלות, מוסיפים את נתחי הבשר וצולים כ-3 דקות מכל הצדדים. מערבבים ומוסיפים 1/2 כפית מתערובת התיבול ופטרוזיליה.

3

מחממים את הטורטיות על הפלאנצ’ה כדקה מכל צד, כדי לקבל מרקם גמיש.

4

מורחים את הטורטיות בכף טחינה ירוקה, מוסיפים כמחצית מכמות הבשר ופלחי עגבניות. עוטפים בנייר פרגמנט וסוגרים בצדדים כמו סוכרייה, חוצים במרכז ומגישים פתוח לשני חצאים.