מתכון

שווארמה פרגיות ביתית

אוגוסט 2017
3 דירוגים
שווארמה פרגיות ביתית. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
שווארמה פרגיות ביתית. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

גם אם אין לכם מתקן שווארמה תקני, תוכלו לשמח את חובבי השווארמה עם המתכון-פטנט הזה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הפרגיות:

1

מערבבים שמן עם תבלינים בתבנית (כדאי חד-פעמית). מוסיפים פרגיות, מכסים ומניחים להשריה במשך 4-3 שעות בקירור.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

צולים את הפרגיות עם המרינדה כ-50 דקות עד שהנתחים עשויים וזהובים. מקררים.

סמוך להגשה:

4

מוציאים את הפרגיות מהתבנית (שומרים את השמן המתובל שנותר בתבנית) וחותכים לרצועות דקות.

5

מחממים מחבת או ווק עם השמן שנותר מהתבנית (כ-3 כפות) ומקפיצים את הרצועות הדקות 3-2 דקות או עד שהן נצרבות.

6

מגישים מייד עם פיתות וכל הקומפלט.